T

Advies nodig?

Wanneer je slachtoffer van een narcist bent, en je realiseert je, dat je na het lezen van deze website behoefte hebt aan een gesprek hierover, is het mogelijk met mij, Haya Lanting, de schrijfster van deze website, een afspraak te maken voor een telefonisch gesprek, een mail gesprek of een Zoom-gesprek. Doordat ik ervaringsdeskundige- en therapeut met een actieve praktijk ben, (zie hieronder het kopje therapie) begrijp ik precies wat je hebt meegemaakt en wat je nodig hebt om verder te kunnen. Heb je advies nodig dan is dit mogelijk van maandag t/m vrijdag overdag of ‘s avonds. Lees hieronder verder wat de mogelijkheden zijn.

Gesprek via mail of telefoon.

Het is mogelijk een gesprek met mij in te plannen via mail- of telefonisch, om zo meer helderheid te krijgen in wat er nu voor jou nodig is, om bijvoorbeeld beter met jouw situatie om te gaan. Om te beginnen adviseer ik je daarom om je hele verhaal omtrent je eigen ervaringen te mailen naar info@narcisme.nl. en eventueel ook de vragen die je graag wilt stellen. Tevens mail je dan je (mobiele) telefoonnummer en een aantal dagen en tijdstippen waarop je actief via mail- of telefonisch, met mij zou kunnen communiceren. We plannen dan samen een dag en tijdstip in, een afspraak maken kan via de mail of via de app. De kosten voor dit mail-of telefonisch advies, zijn minimaal 15 euro voor het eerste half uur en elk kwartier langer is dan 7,50 euro meer. Voor een vol uur betaal je dus 30 euro enz. Hiervoor stuur ik je voor de tijd een tikkie, (op een andere manier betalen mag ook) is het bedrag ontvangen, dan starten we het gesprek op het afgesproken tijdstip. Let op: wil je telefonisch advies dan dien je zelf te bellen, dus zijn de belkosten en het tarief, beiden voor jou. Mijn telefoonnummer ontvang je dan tijdig.

Zoom-gesprek.

Je kunt ook kiezen voor een Zoom-gesprek, je persoonlijke verhaal mailen is dan niet noodzakelijk, maar het zou wel fijn zijn. De tarieven voor een Zoom-gesprek zijn 40 euro voor een uur en 50 euro voor anderhalf uur. Stuur mij een mailtje om een afspraak in te plannen. Dit kan de hele week overdag of ‘s avonds. Voor aanvang van het gesprek stuur ik je een linkje om in te loggen, tevens ontvang je voor aanvang van het gesprek een tikkie, (op een andere manier betalen mag ook) is het bedrag ontvangen, dan starten we het gesprek. Mijn mailadres; info@narcisme.nl

Therapie.

Woon je in de buurt van Hengelo (Overijssel)? En heb je voor jezelf al besloten dat er iets moet gebeuren, wellicht heb je lang genoeg nagedacht en wil je nu de knoop doorhakken? Misschien wordt het hoog tijd dat je herstelt van alles wat je hebt moeten doormaken, alles wat je door de narcist is aangedaan. Er zijn meerdere mogelijkheden om te werken aan jezelf. Bijvoorbeeld door bij mij, in mijn praktijk te Hengelo (ov) in therapie te gaan. Behalve de schrijfster van deze website, ben ik ervaringsdeskundige en therapeut. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met mensen te helpen herstellen van emotionele trauma’s. Mede door mijn eigen herstel, weet ik precies hoe ik je kan helpen je leven weer op de rails te krijgen en je zelfbeeld weer gezond en stabiel te laten zijn. Wil je weten hoe? Kijk op; www.dehartkamer.nl of stuur een mailtje; info@de hartkamer.nl of info@narcisme.nl