Advies nodig?

Wanneer je slachtoffer van een narcist bent, en je realiseert je, dat je na het lezen van deze website behoefte hebt aan een gesprek hierover, is het mogelijk met mij, Haya Lanting, (de schrijfster van deze website) een afspraak te maken voor een gesprek via Zoom. Doordat ik ervaringsdeskundige- en therapeut met een actieve praktijk ben, (zie hieronder het kopje therapie) begrijp ik precies wat je hebt meegemaakt en wat je nodig hebt om verder te kunnen. Heb je advies nodig? Lees hieronder verder wat de mogelijkheden zijn.

Zoom-gesprek.

Je kunt kiezen voor een Zoom-gesprek. De tarieven voor een Zoom-gesprek zijn 50 euro voor een uur en elk kwartier langer kost 10 euro extra. Betaalwijze: via een tikkie achteraf of overmaken op een andere manier. Stuur mij een mailtje om een afspraak in te plannen. Voor aanvang van het gesprek stuur ik je een linkje om in te loggen. Mijn mailadres; info@narcisme.nl of stuur een Appje naar mij (Haya Lanting) 06-23065872 bellen mag natuurlijk ook.

Therapie.

Woon je in de buurt van Hengelo (Overijssel)? En heb je voor jezelf al besloten dat er iets moet gebeuren, wellicht heb je lang genoeg nagedacht en wil je nu de knoop doorhakken? Misschien wordt het hoog tijd dat je herstelt van alles wat je hebt moeten doormaken, alles wat je door de narcist is aangedaan. Er zijn meerdere mogelijkheden om te werken aan jezelf. Bijvoorbeeld door bij mij, in mijn praktijk te Hengelo (ov) in therapie te gaan. Behalve de schrijfster van deze website, ben ik ervaringsdeskundige en therapeut. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met mensen te helpen herstellen van emotionele trauma’s. Mede door mijn eigen herstel, weet ik precies hoe ik je kan helpen je leven weer op de rails te krijgen en je zelfbeeld weer gezond en stabiel te laten zijn. Wil je weten hoe? Kijk op; www.dehartkamer.nl of stuur een mailtje; info@dehartkamer.nl of info@narcisme.nl