T

Zoom-gesprek.

Wanneer je slachtoffer van een narcist bent, en je realiseert je, dat je na het lezen van deze website behoefte hebt aan een gesprek hierover, is het mogelijk met mij, de schrijfster van deze website, een afspraak te maken voor een Zoom-gesprek. Vele mensen gingen je voor, zowel nationaal als internationaal. Doordat ik ervaringsdeskundige en therapeut ben, begrijp ik precies wat je hebt meegemaakt en wat je nodig hebt om verder te kunnen.

Tarieven.

Een Zoom-gesprek kost 40 euro voor een uur en 50 euro voor anderhalf uur. Stuur mij een mailtje om een afspraak in te plannen. Dit kan de hele week overdag of ‘s avonds. Na het gesprek ontvang je dan een tikkie. Mijn mailadres; info@narcisme.nl

Therapie.

Je hebt voor jezelf al besloten dat er iets moet gebeuren. Je hebt lang genoeg nagedacht, je wil nu de knoop doorhakken. Het wordt tijd dat je herstelt van alles wat je hebt moeten doormaken, alles wat je door de narcist is aangedaan. Er zijn meerdere mogelijkheden om te werken aan jezelf. Bijvoorbeeld door in therapie te gaan bij mij, de schrijfster van deze website, ervaringsdeskundige en therapeut. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring met mensen te helpen herstellen van emotionele trauma’s, mede door mijn eigen herstel, weet ik precies hoe ik je kan helpen je leven weer op de rails te krijgen en je zelfbeeld weer gezond en stabiel te laten zijn. Wil je weten hoe? Stuur een mailtje naar info@narcisme.nl