Advies nodig?

Wanneer je slachtoffer van een narcist bent, dan realiseer je je misschien dat je na het lezen van deze website behoefte hebt aan een gesprek hierover. Of \wellicht wil je graag handvatten om beter om te kunnen gaan met jouw situatie? Dan is het mogelijk om met mij, Haya Lanting, de schrijfster van deze website (zie mijn profielpagina), via een Zoom-gesprek, of gewoon een telefoongesprek, inzichten te krijgen. Ik help je als therapeut, coach en ervaringsdeskundige op weg om zo goed mogelijk uit jouw situatie te komen of er zo goed mogelijk mee om te leren gaan. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Zoom- of telefoon-gesprek?

De tarieven voor een Zoom-gesprek zijn 30 euro voor een half uur, 40 euro voor driekwartier en 50 euro voor een uur. Uiteraard mag je ook gewoon met mij bellen, de tarieven zijn dan hetzelfde als voor het Zoom-gesprek.

Betaalwijze: achteraf via een tikkie of overmaken op een andere manier. Stuur mij een mailtje om een afspraak in te plannen. Voor aanvang van het gesprek stuur ik je een linkje om in te loggen. Mijn mailadres; info@narcisme.nl of stuur een Appje naar mij (Haya Lanting) 06-23065872 bellen mag natuurlijk ook.

Therapie.

Woon je in de buurt van Hengelo (Overijssel)? En heb je voor jezelf al besloten dat er iets moet gebeuren, wellicht heb je lang genoeg nagedacht en wil je nu de knoop doorhakken? Misschien wordt het hoog tijd dat je herstelt van alles wat je hebt moeten doormaken, alles wat je door de narcist is aangedaan. Er zijn meerdere mogelijkheden om te werken aan jezelf. Bijvoorbeeld door bij mij, in mijn praktijk te Hengelo (ov) in therapie te gaan. Behalve de schrijfster van deze website, ben ik ervaringsdeskundige en therapeut. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met mensen te helpen herstellen van emotionele trauma’s. Mede door mijn eigen herstel, weet ik precies hoe ik je kan helpen je leven weer op de rails te krijgen en je zelfbeeld weer gezond en stabiel te laten zijn. Wil je weten hoe? Kijk op; www.dehartkamer.nl of stuur een mailtje; info@dehartkamer.nl of info@narcisme.nl