T

Je hebt voor jezelf al besloten dat er iets moet gebeuren. Je hebt lang genoeg nagedacht, je wil nu de knoop doorhakken. Het wordt tijd dat je herstelt van alles wat je hebt moeten doormaken, alles wat je door de narcist is aangedaan. Er zijn meerdere mogelijkheden om te werken aan jezelf. Bijvoorbeeld door in therapie te gaan bij mij, Haya Plaggenborg de schrijfster van deze website, ervaringsdeskundige en therapeut. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring met mensen te helpen herstellen van emotionele trauma’s, mede door mijn eigen herstel, weet ik precies hoe ik je kan helpen je leven weer op de rails te krijgen en je zelfbeeld weer gezond en stabiel te laten zijn. Wil je weten hoe?

Kom langs in mijn praktijk; de Hartkamer te Hengelo (ov) ik kan je helpen middels verschillende vormen van therapie. Woon je niet in de buurt dan zijn er andere mogelijkheden, kijk op:

:

dehartkamer.nl of mail naar info@dehartkamer.nl