Lieve Haya,

Toen ik je website zag dacht ik nog dat ik misschien niet met een echte narcist te maken had. Maar hoe meer ik las, hoe meer ik herkende. Wat ontzettend fijn dat je mij hielp om te gaan met mijn situatie. Ik heb vooral van jou geleerd om dingen niet langer persoonlijk op te vatten, waardoor mijn zelfvertrouwen weer kon groeien. Het voelt echt bevrijdend! Dank je wel

Marianne O.

Beste Haya,

Dank je wel voor de fijne, heldere uitleg, nu begrijp ik eindelijk waar ik de vinger maar niet op kon leggen. Ik dacht altijd dat het aan mij lag, ik geloofde echt wat er over mij werd gezegd en ik ging steeds meer aan mijzelf twijfelen. Nu snap ik dat ik in totale verwarring ben gebracht door het aantrekken en afstoten en het vernederen dat mijn partner elke dag opnieuw weer gebruikte om mij in zijn macht te houden. Ik ben je heel dankbaar dat ik nu ook snap dat veel een projectie was, kortom je hebt mij alles in het juiste perspectief laten zien. Heel fijn! Nu kan ik het loslaten en opnieuw beginnen. Groet, Cynthia d.G.

Lieve Haya,

Ik was me er niet helemaal van bewust dat er ook vrouwen waren met narcisme, maar toen ik jouw website las werd toch bevestigd wat ik al vermoedde. Toen ik eenmaal ging samenwonen bleek ik steeds minder geliefd te zijn, ik werd behandeld als een klein kind of een soort bediende van de koningin. Want dat was ze. Na een aantal jaren herkende ik mijzelf helemaal niet meer terug, ik was mijzelf compleet kwijt. Gelukkig dat jij mij kon helpen mijzelf weer terug te vinden en vooral ook heb ik door de sessies bij jou mijn zelfvertrouwen en mijn leven terug. Heel erg bedankt!

Hartelijke groet, Henri D.

Haya,

Dank je wel voor het hele fijne inzicht-gevende Zoom-gesprek! Nooit geweten dat mijn narcistische partner zo ontzettend jaloers was op alles en iedereen. Echt onvoorstelbaar, maar blijkbaar komen deze gevoelens dus uit het innerlijk kind van de narcist dat eigenlijk nog heel kinderlijk reageert. Dit soort dingen verwacht je totaal niet omdat mijn partner een behoorlijk hoog IQ heeft. Maar dat zegt dus blijkbaar niets over het E.Q. Heel blij dat je de dingen zo goed kan uitleggen en verwoorden. Ik begrijp nu waar de paniek en dwangmatigheid bij haar vandaan komt. Nu kan ik beter voor mijzelf gaan nadenken over wat ik in de toekomst ga beslissen. Nogmaals dank! Gr, Teun V.

.

Lieve Haya,

Heel erg bedankt voor de fijne en verhelderende online-therapie sessies. Eerst dacht ik nog dat het geen zin zou hebben zo on-line. Maar niets is minder waar, ik heb veel van je geleerd en je weet het ook zo levendig uit te leggen. Je stapt helemaal in de schoenen van de narcist en legt uit hoe de narcist de dingen ziet vanuit zijn perspectief. Daarnaast maakte je mij duidelijk dat ik de dingen zag – en daarom niet kon geloven wat er gebeurde – vanuit mijn perspectief. Ook ik ga altijd van mijzelf uit en kon mij dus niet voorstellen dat de narcist doet alsof hij empathie voor mij had maar nu is wel gebleken dat dit inderdaad gewoon geacteerd was zeg maar. Er is niets van gemeend, maar alles om te manipuleren zodat ik weer aan het kortste eind trok. Nou, ik ben wel genezen van deze relatie. Enorm bedankt voor alle hulp! Harte groet, Marloes v. W.

Beste Haya,

Wat fijn dat een simpel telefoongesprek met jou zoveel verschil heeft gemaakt, dank je wel! Het is enorm fijn om eindelijk iemand gevonden te hebben die begrijpt waar ik al zo lang tegen aan loop. Er werd ook al snel duidelijk dat anderen mij van advies dienden die geen idee hadden hoe je moet omgaan met een narcist. Vaak kreeg ik te horen dat ik mijn grenzen beter moest aangeven. Maar jij maakte mij duidelijk dat de narcist juist over mijn grens gaat omdat ik een grens aangeef. Kortom de handvatten die jij gaf daar heb ik echt veel aan gehad, super bedankt! Gr, Linda

error: Deze Content is tegen kopiëren beveiligd. !!